Muslimerna i Europa.

Läser i tidningarna att den belgiska inrikesministern hävdar att många muslimer firade efter terrordåden i Bryssel.. En stor del av den muslimska befolkningen dansade när attackerna inträffade. Detta skriver AFP. En skrämmande läsning som riskerar att öka spänningarna mellan religiösa grupper och allmänheten.

Efter de terroristangrepp som varit i Europa de senaste åren ökar nu kunskapen om Islam och muslimerna. Det vi nu vet är överraskande och måste leda till någon form av ökad uppmärksamhet. Vi kan på goda grunder misstänka att vi har muslimer som har en dold agenda vars innehåll kommer till uttryck vid samröre med extrema islamister och radikala höger- extremister.

Det är ytterst allvarligt om vi har människor som aktivt arbetar för att tillskansa sig rättigheter som på sikt leder till parallellsamhällen med islamistiska värderingar. Det måste stoppas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>