Brottsligheten ökar i vårt land.

Idag undrar många vart vi är på väg. Samhällets skydd av medborgarna håller på att krackelera. Folk mördas på öppen gata, misshandel av oskyldiga människor sker öppet, kriminella gängbildningar härjar fritt, blåljuspersonal misshandlas när de skall hjälpa utsatta människor m.m. Vi håller på att få ett gatans parlament som styr samhällen.
Vad gör myndigheterna? Ja polisen gör vad de kan efter givna förutsättningar men de klarar inte av att stävja och ta fast förövarna då de har för lite resurser. Brotten har ökat lavinartat men polisens resurser har inte ökat i motsvarande grad.
Politikerna måste börja inse allvaret i den rådande situationen. Samhället måste med kraft motarbeta de kriminella elementen och punktmarkera de värsta skurkarna. Kriminella invandrare bör utvisas ur landet. Vi har en brottslighet på alla nivåer i samhället från skattesmitare till mördare och i allt för många fall hamnar de rättsvårdande myndigheterna på efterkälken. Att begå brott i Sverige idag är inte särskilt kännbart för förövaren då många utredningar läggs på is i brist på handläggare.
Det borde vara en självklarhet för politikerna att när brottsligheten ökar måste även sam-hällets resurser för brottsbekämpning öka. Vi får inte kapitulera inför krafter som hotar rättssäkerheten för medborgarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>