Nuvarande skolsystem drabbar eleverna.

Nu börjar resultatet av friskolornas verksamheter bli tydliga, det går inte längre att dölja effekterna. Höga betyg och dåliga studieresultat finns nu verifierade och kan naturligtvis inte accepteras. De inbesparingar som har genomförts för att öka vinsterna har drabbat eleverna.
Vinstbegränsningar eller skärpta regler med slopad skolpeng, reglerad lärartäthet, bättre arbetsmiljö och reserverat kapital vid ev. konkurs skulle förändra förutsättningarna påtagligt. Nuvarande skolpeng är en orsakerna till det haveri vi nu bevittnar inom skolvärlden. Den har skapat denna vinstjakt som ytterst drabbar eleverna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>