Centern vill fortsätta skapa usla arbetsvillkor.

Socialdemokraterna vill åstadkomma ordning och reda när det gäller import av okvalificerad arbetskraft då det idag är hög arbetslöshet, ca 20%, i den gruppen som befinner sig i Sverige. Åtgärderna har mött kritik inte minst från Centern som vill släppa invandringen av okvalificerad arbetskraft fri.
Det är ett besynnerligt agerande av C då de vet vilka svårigheter som finns att skapa enkla jobb för de som redan finns i landet. Deras agerande gynnar oseriösa företag som importerar billig arbetskraft till usla anställningsvillkor. Är det C:s arbetsmarknadspolitik borde det debatteras mera innan valet. Att C understödjer fusk är ytterst allvarligt.
Rätt politik för okvalificerad arbetskraft är utbildning som socialdemokraterna avser att genomföra. Det ger förutsättningar för arbete och vedertagna arbetsvillkor. Människofientlig politik hör inte hemma i dagens Sverige. För övrigt är det mycket anmärkningsvärt att C gång på gång påtalar behovet av mer Rut-tjänster. Det avslöjar en allvarlig okunskap om det fusk som Rut-tjänsterna gett upphov till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>