Moderaten Edvard Riedl är desperat.

Vi kan på Facebook läsa kommentarer till den förda politiken. Han bombarderar läsarna med tvivelaktiga påståenden i tron att det går in i hjärnan på läsarna. Nu har det varit sådana negativa svar att han tydligen tvingats stänga kommentars fältet. Hans upprepade inlägg liknar på något sätt hjärntvätt där den enda sanningen är de påståenden som han framför.
Om vi tar bara ett påstående, det att NEXT jets konkurs skulle bero på flygskatten är ju inte sant. Skatten läggs, liksom alla andra kostnader, som underlag för att sätta biljettpriset. Flygbolaget betalar skatten men det är passagerarna som slutligen drabbas.
Edvard Riedl har fört in ett nytt element i valrörelsen nämligen indoktrinering. Han underskattar väljarnas förmåga att fritt tänka och avgöra vilket parti som har den bästa politiken. Han kritiserar andra partier men glömmer moderaternas misslyckanden vilket man kanske kan förstå. Så det gäller att dölja sina egna svagheter genom att angripa andra 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>