Moderaterna krisar.

Edvard Riedl M skriver i en replik i Folkbladet 2019-01-29 att Norrland behöver Ulf Kristersson som statsminister. Att Kristersson med sina bravader, hans CV skulle täcka en hel A4 sida med tvivelaktiga beteenden, skulle ha någonting att ge Norrland är ju en ren utopi. Här vill ingen köpa allmännyttan, skolor, äldreboenden, vårdcentralen m.m.
Insändaren bär desperationens kännetecken och saknar förankring i nuet. Man kan förstå att moderaterna krisar. Riedl borde fundera över hur den fortsatta färden blir för M. Efter att ha orsakat en regeringskris står nu Kristersson med två tomma händer och det är han som bär skulden. Han vet mycket väl att SD är ett hot inte en tillgång.
Att Riedl för ett antal år sedan aktivt försökte få bort Kristersson från partitoppen verkar vara glömt nu. Det svänger fort i partiet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>