S avhopparna i Nordmaling ljuger

Tänk att media har ork att publicera ett brev där avhopparna i Nordmaling talar om varför de hoppar av och säger att de hotats  med uteslutning för att man lämnat ett möte där ledamöter skulle utses. En ren och skär lögn men inget media har kontrollerat om det är sant och att det står i stadgarna. Inte ens VF som ska vara Socialdemokratiskt tar upp och kollar stadgar. Uselt vad ska jag ha tidningen till

Här kan du läsa där jag redogör för hur det ser ut i verkligheten och vad som gäller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>