Dagens ledare

Indonesia Palestinian Protest

Jag kommer aldrig stå på förtryckares sida. Så heller inte i Israel-Palestinakonflikten. Även jag, så som många andra fördömer Israels sanktioner och blockader av palestiniernas land och av den palestinska befolkningen och, som jag skriver i ledaren, just nu är det som att Israel och Palestina ska upp och slåss i en boxningsring, fast Palestina får bara slåss med bakbundna händer. Jag fördömer Israels handlande och ger mina tankar till det palestinska folket. I morgondagens tidning och klockan 23.00 på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>