Gott nytt år med nya laget!

Jag vill passa önska alla bloggläsare ett riktigt gott nytt år!

Nu går vi in i 2014 då vi har val till både EU-parlamentet och riksdag, kommun, landsting.  Socialdemokraterna i Umeå har valt fram nya företrädare till kommunledning efter valet. Vi går fram med ett ungt lag som har både erfarenhet och kompetens. Det känns roligt att vara en del i det nya lagbygget och samtidigt veta att erfarna företrädare finns kvar och backar upp.

För oss går välfärden före skattesänkningar. Vi ska göra det vi kan för att Umeå ska fortsätta utvecklas och vara en bra stad att leva i.

nyalagetSocialdemokraternas nya kommunledning i Umeå: Bakre raden från vänster: Peter Burström, Andreas Lundgren. Främre raden från vänster: Margareta Rönngren, Janet Ågren, Moa Brydsten, Hans Lindberg. Foto: Jörgen Boström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>