Etiska arbetsmetoder?

Nu avslöjas att mejlet från Lennart Holmlund till Västerbottensnytt var falskt. Många har raljerat över Holmlunds agerande och de får väl rannsaka sig själva. Västerbottensnytt har också bett om ursäkt och erkänner att man gått på en blåsning.

Där kunde historien varit slut. Men det som ger en olustkänsla är när man läser Lennart Holmlunds kommentarer till det hela. Holmlund uppger att han svarat reportern upprepade gånger att han inte känner igen ordval. Men när man ser reportaget så är det inte den bild man får utan kommunalrådet upplevs som förvirrad.

Har Västerbottensnytt klippt reportaget på ett sådant sätt att kommunalrådet framställs i dålig dager så är det mycket allvarligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>