Nu kör vi igen!

Socialdemokraterna i Umeå hade årsmöte under söndagen. Till ny ordförande valdes Harriet Hedlund från Hörnefors. Harriet är en av våra mest rutinerade politiker med en lång bakgrund inom landstingspolitiken bakom sig. Hon är en oerhört respekterad partimedlem som står stabilt med fötterna stadigt i myllan och har ett politiskt huvud utöver det vanliga. Det känns mycket bra att Harriet nu ska leda oss i valrörelsen då vi vet att det kommer att bli en lång resa.

Årsmötet antog också det kommunala handlingsprogrammet för 2015-2018. Mer information om det kommer så småningom. Låt mig bara kommentera det som så, att vi har en politik som håller och som gör välfärden och Umeå starkare.

Årsmötet antog också en plan för valrörelsen. Vår ambition är att genomföra 35 000 samtal i vår största samtalskampanj hittills. Du kommer att träffa oss ute på gatorna, vid dörrknackning och torgmöten och på arbetsplatsen. Vi ses och hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>