Skolpaket? Alliansen ut på hal is…

Skolan behöver mer resurser.
Inte fler skattesänkningar!

På www.allvar.nu läser vi: ”Två dagar efter att vi lanserat skolnätverket kommer nu den moderatledda regeringens svar till alla oss som känner oro för utvecklingen i svenska skolan. Huvudnumret är en utredning vars förslag tidigast genomförs under 2018-2019, alltså om fem år. Vi behöver din hjälp att visa regeringen att vi som samhälle måste välja skolan framför fler skattesänkningar.

Svenska skolan har tappat mest av alla industrialiserade länder i OECD. Kunskap i matematik, naturvetenskap och läsförståelse tappar kraftigt och trenden är nedåtgående. Det är svåra utmaningar som skolan står inför. Och det är utmaningar som behöver lösas här och nu – inte om fem år.

Om fem år kommer många av de som går i mellanstadiet redan att ha gått ut grundskolan, att tillsätta en utredning vars förslag inte genomförs förrän 2018-2019 kommer inte att lösa deras problem, vi behöver agera nu.

Vi måste våga satsa pengar på våra barns utveckling. Och vi måste välja att satsa på skolan framför fler skattesänkningar.

Är du med oss? Klicka på bilden nedan, och dela den till dina vänner:”

skolallvar

 

Jag är själv ingen organiserad socialdemokrat, men har gått med som medlem i nätverket.

Gör det du också! Registrera dig på www.allvar.nu

Alliansen är ute på hal is med sin löften om åtgärder om 5 år. Dom har förskingrat våra pengar i skattesänkningar till de rika så de kan inte göra något åt skolan nu!

Efter sig lämnar de ett budgetunderskott på över 40 miljarder 2014!

Det behövs åtgärder nu!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *