Sköna Dafo tillbaka

Niclas Holmlund, 29 oktober, 16.15
En god nyhet på barnprogramsfronten är att Dafo snart är tillbaka. Programmet med Klungan-bekanta Olof Wretling och Sven Björklund är ett av de mest underfundiga barnprogram som finns att se nu. 10 november har den andra säsongen premiär och precis som tidigare försöker de vuxna karaktärerna Olof och Sven smita under för att få leka med sina dockor i fred. Under säsongen kommer även Mattias Fransson från Klungan att gästa serien som sänds i tolv avsnitt. Nytt för denna andra säsong är att Olof och Sven lämnar sin källare och söker nya platser att leka på. I premiäravsnittet hittar de till rätta bland bifftomaterna i ett växthus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>