Patti Smith till Yran


Niclas Holmlund, 24 februari, 13.15
Patti Smith och hennes band ska spela på Storsjöyran i Östersund i sommar. Den amerikanska rockikonen och konstnären vann förra året Polarpriset och gav ut självbiografin ”Just kids”. Smith släpper dessutom ett nytt album senare i år, det första sedan ”Twelwe” som släpptes 2007.
Storsjöyran äger rum den 27-28 juli och andra artister som kommer dit är bland andra Lars Winnerbäck, Melissa Horn, Eldkvarn, Den Svenska Björnstammen, Tant Strul, Deportees och Jakob Hellman & Nerverna.
Visst ses vid där?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>