Naglfar spelar på Scharinska

Kristoffer Olivius, sångare i Naglfar. FOTO: MARCUS NORMAN

Onsdag 11 juli klockan 14.25
I går presenterades Naglfars nya live lineup.
Nu står det klart att även Umeåpubliken får se bandet inom kort.
Fredag 3 augusti står Naglfar på Scharinskas scen.
I går bloggade jag om Naglfars nya liveuppsättning. Trummisen Efraim Juntunen (Persuader, Guillotine) är den sista pusselbiten.
Naglfar, som spelar melodisk black metal, grundades 1992.
Tidigare i år släpptes kritikerrosade albumet ”Téras”.
För att fira albumet kommer nu bandet att spela på Scharinska. Det blir ett unikt tillfälle för Umeåpubliken att se ett av black metal-scenens mest begåvade band. Det är ett antal år sedan Naglfar senast spelade live i Umeå.
Inget förköp kommer att ske till konserten på Scharinska. Det är biljett i dörren som gäller.
Naglfars diskografi:
1995: Vittra.
1998: Diabolical.
2003: Sheol.
2005: Pariah.
2007: Harvest.
2012: Téras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>