A killing joke?

Dagens självklara snackis i svartrockarvärlden kan kokas ner till en fråga: hur står det egentligen till med Killing Joke-sångaren Jaz Coleman? Efter att ha dömt ut The Cult och The Mission, de två grupper som Jaz och hans bandkamrater skulle turnera tillsammans med i höst, har han gått under jorden.

Rakryggad protesthandling eller personlig urspårning? Åsikterna går isär, och den snara framtiden lär ge oss svaret. Tills vidare konstaterar jag att Coleman har en poäng: av de tre grupperna är det endast Killing Joke som fortfarande ger ut hörvärda skivor. Senast i raden, vårens MMXII, som ni kan lyssna på här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>