John Grants elektroniska äventyr

John Grant fick massor av beröm för soloalbumet ”Queen of Denmark” (2010). Den 11 mars återkommer den före detta Czars-medlemmen med sin andra skiva i eget namn, betitlad ”Pale green ghosts” och inspelad i Reykjavik (där Grant bor sedan en tid tillbaka).

Skivan lär vara en syntpoppig historia, vilket också är logiskt med tanke på att den formats i samarbete med Birgir Þórarinsson (mer känd som Biggi Veira) från det smått legendariska isländska elektroniska bandet GusGus.

Det starka titelspåret, med tillhörande video, kan ni avnjuta här ovan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>