Och Guldmicken går till…

Dags för min favoritgala. Den elfte P3 Guld i ordningen.

Om en kvart börjar sändningen i P3 och timmen efteråt, 21 det vill säga, i SVT1. Leder galan för Soran Ismail och Morgonpasset i P3s Martina Thun, och uppträder gör Loreen, Linnéa Henriksson, Alina Devecerski, Icona Pop, Ghost, Gnucci med med Mash Up International, Johnossi, Timbuktu & Damn och någon hemlig gäst (!). En dröm för alla oss P3-lovers som vill hylla svensk musik.

Vem vinner då Guldmicken? Jag tippar för First Aid Kit men hoppas kanske på Maskinen. Och får man bekänna ett gulity pleasure? Dansa Pausa med Panetoz kan väl få bli årets låt?P3 Guld - programledarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>