PAAVO med nytt material

paavo3©JonEdergrenÅret är 2007 och septetten PAAVO släpper sitt debutalbum. Fyra år senare sänder SVT:s Musik Special dokumentären ”Live in Rättvik, Dalarna, Sweden” där Sofia Jernberg och Cecilia Persson ses prata i en grönskande lantlig miljö. Konserten hålls sedan på en vind och allt känns lika ruralt som nyutsprucket innovativt.

Och så ikväll släpps filmen som DVD med releasekonsert på Fasching i Stockholm. Gruppen har också skapat en nedbantad version i PAAVO3, som passar på att släppa albumet ”The third song of the peacock”. Trion består av de två ovan nämnda i samklang med saxofonisten Fredrik Ljungkvist.

För ett smakprov av gruppen, hör debutplattan här

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>