DM-guld som vanligt till Skellefteå SK

Jag och Forsberg gjorde upp om DM-guldet i sprint idag. Jag var bra mycket piggare än igår på Norsjöloppet där jag tappade ledning vid varvning till att bli tvåa 40 sekunder från seger, efter vår vasse skidakademitränare Peter Jönsson. Idag så gick det bra och kunde trygga hem segern till SSK efter tre heat på Skellefteå Skidstadion.

Dåligt att det inte var fler med på DM. Skärpning!

/Tor

4 kommentarer

  1. jag tycker precis som Tor,det är dags att skärpa sig. DM är den största tävlingen i distriktet,det blir ingen höjdare som Anders skriver om inte alla deltar, så delta i DM tävlingarna.Det är med stort intresse jag läser Era inlägg fortsätt att blogga!
    Gunnar. Orf. LK; Västerbotten

  2. Vi vet att Jocke varit sjuk, otto är i norge och klas ville kamma hem storkovan i hotingloppet! Jag hörde att det var ett 50-tal åkare från norrbotten som ville åka men som nekades. Om detta stämmer så: skäms SSK! Det är ändå roligare med fler deltagare, oavsett om det är sprint eller inte. Det vilktiga är KAMPEN, inte DM-plaketten! Imponerande av Björn Sandström H13 (!) och Erik Silfver H17-20 att ställa upp i finalen med oss två tappra seniorer! Se och lär, tävling ger träning! :). Väl mött på DM i järvsjöby. Jag varnar er: Röbäck har ett lag…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *