Blyben

Gick tungt idag. Öppnade första milen på 38:50 och var seg. Magen var inte helt bra och formen kändes konstig. Efter 2 mil hade jag 40 min på mig för att ta mig under 2h. Dock blev den sista milen ett skämt! Helt död i benen. Sprang en del med den lilla boxartjejen som var inhoppare i finnkapmen, Johanna Bolin. Hon sprang dock ifrån mig vid 20 km, kul… Får inte bara stryk av löpartjejer utan även av boxartjejer – dock en rätt cool tjej. Musse tog svenskt rekord på 1:37:10 – det är snabbt!
Ska nu ta och basta och glida runt med bratsen på Lidingö :)

bild-4.png

/Klas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>