Kyligt

Medan Linn Sömskar och resten av Junior-VM laget drar till solen i Frankrike blir det Järvsjöby för mig. Inte för att det är någon skillnad heller.. Ett stort Grattis Linn! Det kommer vara hurkulsomhelst!

Det kommer bli kung i Järsvsjöby också, med kallföre å nysnö å allt man bara får tävla på några ggr/år nuförtiden. De viktiga tävlingarna ska ju alltid gå på konstnö eller något annat före vi här uppe knappt får träna på.

Idag gjorde jag bort min Kemitenta i a f. Och innan jag väntar på omtentan får jag några viktiga veckor med lugn och ro. Det ska jag utnyttja!

Vi ses i Järvsjöby!
/Markus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>