Moliden

Jag och Jönsson dunkade ner till Örnsköldsvik och Molidenrännet i går kväll. Hade inte tänkt det men va fasen det är inte så gott om tävlingar just nu, särskilt såna som passar jobbschemat!

-

Det var kallt och som tur var hade Jönsson med sig vallautrustning så jag kunde lägga på LF4 och lite LF6. Högberg, som är på väg tillbaka, ville ha masstart och det blev Jönsson som gjorde det avgörande rycket. Redan efter någon kilometer tryckte han 3:an uppför en 2:ans backe(!) och han höll avståndet de tre 5-kilometersvarven.

-

Jag lyckades skaka av mig Roger Kristoffersson, skidskytt, och Högberg vid första varvningen. Fin bana med riktigt roliga nerförs- och uppförkörningar. För första gången på länge var kroppen med från första stavtaget även om det fattas det där lilla extra. Kvällstävlingar är roligt och det märks att man är van att röra på sig då mörkret fallit!

-

Kom tillbaks till Lycksele vid midnatt och jag är glad att Jönsson lurade med mig till Moliden!

-

/Tor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>