Go Saxnäs!

Tor, Anton och Mackan är i Idre och tävlar i helgen. Sprint stakning idag: Mackan gick vidare från kvalet, Tor sparade på kraften i tron på att han lätt skulle gå vidare och missade och Anton hamnade även han utanför de 30 bästa. Men Tor lät sjukt taggad inför Skate 15 i morgon – ÅK FÖR T..e Tor! :)
Ja detta får inte missas: – Erik Berglund krossade med en 13e plats i kvalet! GO BERGLUND!

Jag och Jocke är nu i Klimpfjäll. Sitter i en mysig stuga och har det bra. Snön ligger i driver runt huset. Jocke myser en kopp glögg i handen och ser mycket nöjd ut (nog skönt att varva ner från jobbet..)

Idag åkte vi skidor i Saxnäs som bjöd på fantastiskt fint vinterföre -Bruksvallarna och Ramundberget kan slänga sig i väggen! Blev fina intervaller på 4,5 min med puls upp mot 185 nu på förmiddagen, lugnt pass på eftermiddagen. I morgon blir det tillbaka till paradiset för underbar skidåkning med jullunch på Saxnäsgården.

Har det rätt bra själv här nu. Vi båda är rätt nöjd, kanske lite för nöjda… bild.jpg

/Klas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>