Baltic Tour

securedownload1.jpg

Förra veckan var jag iväg och åkte min livs första ski-tour. Jäkligt lärorikt för man hinner lära sig mycket av kroppen då man tävlar intensivt under flera dagar. Jag får känslan av att vi får se mer av ski-tourer i framtiden.

Det gick med maximal utdelning från min sida och jag blev 2:a i denna tour som ingår i Skandinaviska Cupen.

Kroppen fungerade mycket bra i alla dagar. På jaktstarten sista dagen gick jag ut som 2:a och lyckades hålla alla norrmänn bakom mig. Norge hade omkr 50 åkare som åkt dit med klubbar eller olika team. Sverige hade 1 åkare förutom de som blev uttagen av förbundet..

Nu väntar Sverigecup i Zinkgruvan till helgen!

 mvh Markus

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>