Löpning i FiveFingers istället för Stekenjokk

Igår skulle jag och Tor åka till Stekenjokk för lite skön vårskidåkning. Markus och Jocke skulle komma ner idag. Dock visade vädret på mulet och plusgrader = ingen skare. Ledaren Tor beslöt att ställa in. Kanske var det bra, kanske inte. Kan hända mycket med vädret i fjällen. Blir löpning här i Umeå istället i lätta FiveFingers från Northsport.se. Det blir nog även lite rullskidor och cykel. Hoppas på bättre fjällväder så att vi kan planera in ett nytt Stekenjokkläger.

/Klas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>