Trevlig Läsning…..

Hej Mina Vänner

Det var ett tag sen, hoppas de bra med er…

Trevlig att läser Tidning idag. Min Älskade Son Timothy

McNeil hjälte i seriefinal

FOTBOLL_004_m491a49f0k13e74ffcc85km7fff-480x288

Seriefinal mellan IFK Umeå och Tegs SK. Då gjorde Timothy McNeil matchens enda mål och gav Teg ett fyrapoängsförsprång i tabellen.

Det var en relativt chansfattig seriefinal på Vildmannavallen. IFK Umeå hotade främst via frisparkar från Sebastian Glaas vänsterfot och Teg via Timothy McNeil.

Han hade först ett friläge efter dryga kvarten av första där IFK-keepern Erik Vallgren var bra med och räddade. I 35:e minuten kom sedan 1-0-målet för Teg då McNeil stötte in bollen från nära håll i röran framför mål.

– Jag vet inte om det var knät eller hur jag fick in den men det var skönt att den satt, säger McNeil om sitt åttonde mål för säsongen

Imåndags var jag på Välgörenhetsmatchen ”Fotboll för Livet”.  Vilken under kväll och blev så glad för Alex & Benjamin Kinnunen Nassiris som ordnade de hela med hjälp av familjen och andra. En riktigt succé.

fotbol

Jag lyckades vinner en elcykel, vill bara göra klart för alla de var jag som hade den vinnande biljett men jag skickade min älskade dotter Natalie att hämta vinsten.

10607_10151685290736321_484615727_n

Nu blir de att cyklar på Holmsundsvägen…

Dagens Låt : One Love – Bob Marley

http://www.youtube.com/watch?v=Ou5pzKuKP8w

Bless…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *