Om en vecka smäller det

Känns sjukt att vi snart är framme vid Elitloppshelgen. Tiden går fort. Snart vet vi alla kandidaterna till Elitloppet, och snart lottas spåren. Elitloppshelgen är som en orgie i högklassigt trav, och vädret är sällan dåligt. Hoppas att det är okej den här gången också.

***

Jag tycker inte att klassiska lopp ska avgöras på Open Strech banor. För min del kan det få finnas på några banor runt om i landet, men samtidigt blir jag inte besviken om de slopar OS med tanke på alla som vill ha bort det. Man är ganska trött på tjatet.

***

Imorgon är det jackpot igen på V64, och självklart ska jag vara med och hugga, även om det sällan går bra för mig på Onsdagarna. V75 är mera min grej.

Jag kör Jokersystemet och experimenterar med olika sätt att reducera på. Just nu har jag snöat in på poängsystem. Joker säljs av Travronden, och jag kan verkligen rekommendera supporten. 

***

Idag var jag ute på Umåker och fick info om de nya penningstinna tävlingsdagarna under den kommande hösten. Känns ruggigt skoj att STC valde att satsa lite på Umåker, det var på tiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *