Inför V64-jackpotten

 Har inte läst på så mycket till denna V64-omgång, men kan åtminstone berätta lite om mina spontana intryck kring loppen.

V64-1 ser ut som ett tvåhästarlopp, där jag tror mest på Jill Tilly (3). Med andra förutsättningar hade det kanske inte varit så givet, men då hon kan få överta ledningen så borde hon bli svårslagen. Den som är värst emot är La Bellouet (7), men läget talar emot. Personligen tror jag att La Bellouet är en lika bra häst som Jill Tilly i dagsläget, och skulle Jill inte ha sin bästa dag så kan det bli favoritfall. De två som först och främst lurar bakom dessa är Super Mara (2) och även French Miracle (9) som var duktig senast. Normalt sett vinner Jill Tilly detta från ledningen, och jag spikar.

V64-2 är vidöppet, och här är det bara att ta fram rollern och måla på så det ryker. Jag ger tipsettan till Mats Buchts Middle Man (3) efter mycket velande, men strecka så många som plånboken tillåter! Positionerna kommer nog att bli väldigt avgörande för utgången av detta lopp, då det inte finns någon som sticker ut. En rysare i loppet kan kanske en felfri Cobbys Nikondeluxe (2) vara.

I V64-3 tar jag med hästarna 4,3,6, men det kan räcka med 4,3. Staro Conch (4) kan ta hand om täten och leda länge, men Paris Turf S.L. (3) gynnas kanske mer av distansen och måste tas på allvar. Allram A.E. (6) är inte så tokig, och har två lopp i kroppen.

I V64-4 provar jag att spika kapabla Sundbo Lava (13). Örjan kör denna gång, och hästen tål att göra en del själv i loppen. Bakom denna räknas Lou di Palio (8) och Yosemite Boko (6) tidigt. Garderar man tycker jag att Karbo Cake (15) kan vara ett roligt streck.

V64-5 och DD-1 är svårlöst på förhand, och här tar jag med i princip allt som har fyra ben. Här får Major Växus (3) tipset på sin startsnabbhet. Sist var han inget vidare, men jag hoppas att det var en engångsföreteelse. Det finns fler startraketer i fältet, även Super Khan (4) är snabb ut, och Lark Kronos (1) öppnar inte så tokigt. Blir det högt tempo på loppet så gynnas bland annat Krångel (11) som står på tur för en seger, men han är något ojämn. Late Arrival (5) är inte helt avsågad, bra läge och speedig. Strecka på …

I V64-avslutningen tror jag mycket på Juggle Face (10). Jag litar dock inte helt på att han kommer att sköta sig, och därför garderar jag. Garderar gör man i första hand med First Jag (9), och tar man med fyra-fem stycken så glöm inte 7,8,11.

*** 

Lycka till på V64!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *