Inför V75 Solvalla

Det blir inga långa utläggningar om varför jag gör som jag gör på V7 denna vecka, utan bara lite kommentarer om vilka hästar jag tar med på kupongen.

***

Jag kommer att chansspika i V75-1, och det blir singelstreck på Trackstar (2) som jag tycker borde ha bra chans att vinna inledningen. Han har gjort det riktigt riktigt bra mot bättre hästar än dessa men inte fått den rätta utdelningen. Det kan vara dags nu, Björn upp!

Spik blir det för min del även på Standpoint (4) i V75-3. Hästen som går från klarhet till klarhet har perfekta förutsättningar, och ska ses med mycket bra vinstchans. Värst emot är Global Glide (10) och rysaren heter Acclaim (2) som kan vinna om det klaffar med underlag och tempo.

I V75-2 tror jag mest på Vector du Ling (11) som kan kliva iväg felfritt från bakspåret, och har bra vinstchans om han sköter sig. Motståndet är dock inte dåligt och det kan bli tufft att runda allt, därför tar jag med några till på lappen. Värst emot är fortfarande vinstlösa Centenary Tooma (6). Tror dock inte att det handlar om någon ickevinnare detta, utan har mött bra hästar och gjort det bra utan att få vinna. Jag tar även med It´s A Face (4) och Sahara C.Four (1) samt min rysare i loppet som är Hardy Ribb (8), fin styrka och duktig tränare bakom.

Det är nog säkrast att måla på rejält i stoloppet V75-4. Tipsettan går till Spacechip Broline (3), men loppet är vidöppet på förhand så strecka på…

Två hästar sticker ut i V75-5, och det är Lamborghini S.T. (2) och I Saw You (1). Bakom dessa två lurar 5,7. Jag nöjer mig med fyra streck.

Bakom Victor Bris (3) i V75-6 är det vidöppet, och jag tar med en hel drös med hästar här och hoppas på skräll. Nästan alla kan vinna detta race, om det inte blir så enkelt som spets och slut för favoriten. Victory Power (5) är intressant, bara streckad på 19 %. (fredag kväll)

Hittills har jag bara nämnt favoriter bland de hästar jag trott mest på. Nu kommer undantaget. Jag har svårt att se Iceland (2) förlora detta från ett perfekt läge, med tanke på det han har visat på slutet. Trots detta väljer jag att gardera med några stycken. Skulle han ha en dålig dag så saknas det inte motbud. Bob Hope (5) och Clear Sign (8) är tidiga garderingstreck, men jag tar även med Elviria (4) och Joel Cortina (7) 

*** 

Lycka till på V7!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *