Bråda dagar

Undertecknad har en kockutbildning i bagaget, och nu i midsommartid är det minst sagt fullt upp med att laga mat. De långa arbetspassen gör att man inte hinner med så mycket mer. Därför blir bloggandet lite lidande nu i dagarna, men ska försöka uppdatera så ofta jag kan. 

Jag tillhör de som inte gillar när folk inte uppdaterar hemsidor, bloggar och andra webrelaterade saker. Jag tänker med anledning av det försöka leva som jag lär, och skriva någon rad här och där ändå. 

Tills vidare får ni ha en skön och trevlig midsommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>