Svanstedt – vägen till miljonerna?

Svanstedt har många fina chanser på V75 imorgon. Jag kommer sannolikt att spika honom i två av loppen.

Jag tror att Wood Laday (10) i V75-6 kommer att krossa allt över Kalmars långa upplopp. Dessutom tror jag att det är dags för Teaser Elegance (14) i V75-7.

I övrigt är jag inne på att hitta en tredje spik så att jag kan ta med många i de fyra resterande loppen.

*** 

Prins Isidor (3) i V75-4 gjorde ett riktigt bra intryck på mig senast, och skulle han komma till ledningen så kan han leda länge. Jag har dock respekt för Mad Image (4) och Nobel Neo (1) som är rejäla vinnartyper. Finns även ett par stycken till i samma lopp som man inte kan nonchalera.

Ottens Julia (11) i V75-2 är omgångens ”lopparkivvinnare”. Jag blev klart imponerad över hennes inställning och styrka i senaste starten. Tycker även att Jos Cortina (1) i V75-1 hamnar i samma kategori. 

I V75-2 tar jag med 5-6 hästar, men tror mest på Galax Trot (5) och ovan nämnda Ottens Julia. Galax Trot har det bättre läget, och kan bli svårslagen om han får överta ledningen. Samtidigt blir loppet öppet om han skulle ta sig en galopp, vilket han gör då och då. Merci Arriba (1) gillar jag, och med fritt behöver han inte vara avsågad.

Många tror att Harpers Joker (1) ska leda runt om i V75-3, men jag tycker han är bättre med en resa i draget än från ledningen. Han får tipsettan men jag tar med ett gäng hästar på systemet. Jag tror på vettig chans för Global Investment (4). Hästen trivs bra med tufft tempo, är stark och går hela vägen in i mål. Varning för Earl Tilly (3), Svanstedt vinner med ”allt” nuförtiden. Turnaround (9) kan vara en rysare då Ludde meddelar att hästen känns uppåt i jobb igen.

Uppenbar galopprisk är det för Rio de la Plata (4) i V75-5, och i det här stoloppet tar jag med många. Varning för O.F.Sara Esclans (7) som med lite klaff kan ta hand om ledningen och överraska.

I första avdelningen kan det räcka med 3-4 streck, men jag tar med ett par till förutom de mest betrodda (6,3,1,9). Orso (4) ska man inte glömma bort här, då Karis hästar brukar gå som tåget efter vila/comeback. Tycker dessutom att han har lite stigande form på stallet. Imola November (10) kan kliva in i matchen med tempo på loppet. Han är urstark och borde trivas förnämligt med det långa utslagsgivande upploppet.

***

Lycka till på V7 imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>