Inför V75-jackpot nr4

Det finns risk för ny jackpot på Gävle, men det är bara att hoppas på att så inte blir fallet.

*** 

V75-1: Jag tar med ett antal hästar här. Derby Clipper (5) har bra vinstchans, men bakom denna är det öppet. Letar man kantbollar i loppet kan He’s A Gangster (9) eller Que Pasa (7) vara tänkbara rensare.

V75-2: I början var min plan att gardera Highlight Brizard (4), men tycker efter mycket funderingar att han borde vinna det här om det inte häxar. Garderar man så är Quality Control (7) och Be Mine Pellini (3) tidiga motbud. Börjar man gardera så är det svårt att sluta, så jag tar ställning.

V75-3: Standpoint (4) och Global Glide (5) kan vara ett tänkbart lås, men har stor respekt även för Intoxicated (2). Giant Superman (1) har varit bra vid ett flertal tillfällen på slutet, så han tar jag också med.

V75-4: Fjärde avdelningen är ingen självklar historia, då bästa hästen fått sämsta läget. Jag pratar om Sahara C.Four (12) som övertygat i vinsterna på slutet. It’s A Face (6) har bra kapacitet för klassen, och kan vinna igen om han sköter sig. Centenary Tooma (4) är inte alls så tokig, och kan ta hand om täten. Övriga bud är Incredible Accent (2), Bart Sjöhammar (5) och även rysaren Magnetique (10).

V75-5: Sogå Benito (1) var jag inne på att spika från början. Hästen har perfekta förutsättningar men det saknas inte motstånd. Jag väljer att gardera i första hand med Lamborghini S.T. (3), men det finns fler tänkbara motbud. Mellby Regent (2), Juan Carlos (6) som närmar sig toppformen och är livsfarlig då, Start Brodde (10) och även rysaren Yankee Brodde (5) som kan komma in i matchen med tempo på loppet.

V75-6: I V75-6 tror jag att det står mellan två hästar och tar därför inte med flera på systemet. Infatti November (12) har hysterisk form för dagen, och hög kapacitet. Joel Cortina (8) är riktigt bra dom dagar han visar sig från sin bästa sida, och det är möjligt att hästen kommer till ledningen i ett tidigt skede. Bakom dessa är det vidöppet, men tar man med flera så strecka Quantum Classic (11) och Victoria Sisu (4).

V75-7: I V75-avslutningen spikar jag Sinou Madrik (4) som jag helt ärligt har svårt att se hur han ska kunna förlora detta. Motståndet i all ära, men Robert Berghs häst måste nog ha en dålig dag, eller torska på speed för att förlora. En sak ska man dock ha klart för sig, det handlar om tämligen orutinerade hästar, och då kan allt hända. Skulle det bli så, tycker jag att Red Hot Dynamite (11) och Zola Boko (3) är värst emot. Självklart hr jag även respekt för frontande Lisa’s Big Boy (6) och även Global Lawbreaker (2) som är under kraftig utveckling.

***

Lycka till på V7!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>