Några rader om V75

Power Nap – vann duellen mellan de båda Svanstedt-hästarna i V7-inledningen. Löpningsförloppet blev långt ifrån det förväntade, och detta fällde avgörandet dem emellan. Både hästarna svarade för riktigt starka prestationer, men Lamborghini S.T. fick det tyngre loppet.

Makes People Talk – åkte snöpligt dit mot en smygkörd Daytona Ås. Men vad ska man säga? Ingen kusk i hela världen är så skicklig på att måtta in en vinnare som Kihlström. Jag är dock inte lika säker på att Bosse Eklöf skulle hålla med mig om det. Han verkade inte lika imponerad över hur Örjan körde häst idag…

Vilken vattnig soppa – riktigt blek gulddivision.. No offence, men den som var minst dålig vann loppet. Loppet åsido – Robert Bergh är skicklig.

Sevärt – Mörtvedt Jerkeld och Hallsta Lotus gav liksom Svanstedt-duon uttrycket tvåhästarlopp ett ansikte. Båda hästarna stred tappert, och ingen annan hade med utgången av loppet att göra. 

Stolopp – fortsätter att vara loppet där man aldrig kan snåla med streck. Rika Rico skrällde till nästan 18 gånger pengarna för Roger Malmqvist, trots att motståndet var betydligt tuffare denna gång.

Finfin – Access Tooma och de båda tvåhästarsduellerna var den sportsliga behållningen denna skrällördag. Har Clear Sign kommit i mål än? Sjuk?

Lennartsson & Svanstedt – en framgångsrik kombination som fortsätter att leverera.

Chakir – blev trea bakom Svanstedts topphästar i V7-inledningen. Denna lilla krabat gör aldrig bort sig, nästan oavsett motstånd. Svårt att inte älska en sådan!

***
Kom just på att det var ju inte den här jackpoten som det var tänkt att jag skulle ta hem. Det var ju den på onsdag! V64-omgången är intressant både sportsligt och spelmässigt trots att Skully Gully vinner inledningen!
***
Sverige – Danmark = grrr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *