En spelares dröm


Snön fortsätter att vräka ner. Med risk för att bli tjatig. Visst är man hyfsat less?
***
Det kändes smått overkligt när man fick veta det. Undra då hur det kändes för den som satte sjuan nu i helgen och vann 67 miljoner? (67 miljoner !!!)
Hasse Svennehed PR-chef på ATG berättade att man inte brukar ringa upp miljonvinnarna förrän tv-sändningen är över. PR-chefen ringde därför till vinnaren efter tv-sändningens slut för att berätta nyheten. Vinnaren hade följt ATG-live och visste därför redan att han blivit multimiljonär. Han hade redan loggat in för att se att pengarna fanns där. Den där sista meningen fick det att snurra i huvudet på undertecknad. Man är liksom så bekant med allting kring själva proceduren, så det är lätt att leva sig in i situationen. Tänk att logga in för att se en lååång rad siffror, nästan så lång så den knappt ryms bredvid ordet ”Saldo” längst upp på sidan. En spelares dröm! Men hur mycket det än tjatas om att det är bara hårt arbete som gäller för att få storvinsterna, så är jag inte till fullo övertygad. Foreign Life ströks i sista avdelningen och då fick den ensamma vinnaren in Aliens Kiss som reserv. Man måste med andra ord ha en hel del tur också.
***
Kul att Skelleftetravet kommit igång med sina tävlingar igen. Idag var det årspremiär efter flera månaders tävlingsuppehåll.
Apropå Skelleftetravet så ska man genomföra en förändring på publikplats i år enligt Helena Steinvall. Hon ville inte gå in på detaljer, men hon sa att man skulle flytta hästarna närmare publiken. Ett grepp i syfte att förstärka tävlingsupplevelsen. Låter bra!
***
Livi Destiny vann enkelt från ledningen på Bergsåker ikväll. Nygren och Buchts formkurvor håller i sig. Det är bara att hoppas att det fortsätter så i minst någon månad till då kan det bli en trevlig V75-dag på Umåker i slutet av april.
Trevligt blir det med all säkerhet. En anledning till det är ju att Stefan Hultmans tänker starta Maharajah i Berth Johanssons Memorial under V75-helgen. Bara en sån sak.
När vi ändå är inne på området V75 och Umåker – Chuck Liddell matchas mot en V75-start enligt Umåkers Hemsida:
”Fredagens korta distans är ett led i matchningen mot Umåkers V75:a där distansen i Chuckens lopp är just kort.” Spännande!
***
Imorgon är det jackpot på V64, och jag tvivlar på att det blir mångmiljonutdelning den här gången. Men man har haft fel om sånt förr. Jag tror i alla fall en hel del på City Hall i V64-1. Stentuffa Caddie Elenor har toppchans om hon sköter sig i V64-5. Jag ”chansgarderar” årsdebuterande Triton Sund i V64-3, och hoppas på en ringrostig favorit och en passiv Örjan-styrning. Tar med Glory Southwind, Go On Pale och Scarlets Aino i det loppet också. Förmodligen får jag ta på mig dumstruten efteråt, men det är sånt man får ta ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>