Eftersnack ..

Helgens V75-omgång såg knepig ut på förhand, men det blev än en gång favoritbetonat. Detta var tredje veckan i rad som det inte blev någon utdelning på femmorna. Fem av segrarna togs från ledningen. Förra helgen var det sju spetsvinster..

Glädjande var dock att vi fick en ny jackpot att lira om på Bergsåker kommande lördag. Då kan en ensam vinnare vinna drygt 55 miljoner kronor. Ett annat glädjeämne i Halmstad var att vi fick se ett antal övertygande vinnare: Delvin Gold, Dexter Stone, Skully Gully, Classic Tile ..

Skully Gully vann från ledningen i överlägsen och läcker stil. Verkligen synd att detta var hennes sista start! En Skully Gully i full form är en fröjd för ögat. Nu väntar avelsboxen på den flyfotade (hovade ?) och välstammade märren. Första partnern bli Kolgjinis treårige Kriterievinnare Raja Mirchi. Vad månde bliva?!

***

Något som jag inte blivit riktigt klok på sedan ATG införde möjlighet till spel i enbart sjurättspotten, är streckredovisningen. Den ger intrycket av att inte stämma.. Kolla in länkarna här nere!

”Försöker ATG lura spelarna?”

”Vi försöker inte lura spelarna!”

Hur har du uplevt streckredovisningen på slutet? Berätta gärna!

***

Bergsåker var det ja… På lördag står banan som värd för travets elitserie. De senaste åren har det varit favoritbetonat vid ett flertal tillfällen då banan kört V75. Senast (23 oktober) var dock ett fall framåt, då sjurättsutdelningen nådde upp i drygt 95 tusen. Samma omgång som El Sueco tog hem ett klass I-försök för Ulf Ohlsson för övrigt..

Startlistorna finns i vanlig ordning uppe på söndagkvällen, och tänkte avrunda detta inlägg med att titta på vilka hästar från länet som kommer till start. På förhand känns väl Livi Destiny i V75-1 som den hetaste länschansen. Hästen har enligt min mening tjänat ihop till en V75-triumf.

V75-1, Brons 2140 Auto:

4 Livi Destiny – Patrik Nygren

8 Give To Get – John Östman

V75-2, Stolopp 2140 Volt:

6 Umbra Hornline – Per Linderoth

V75-3, Guld 2140 Auto:

6 Regent Royal – Ove A Lindqvist

V75-5, Kallblod 2140 Volt:

6 Farmfurir – Per Gustafsson

V75-7, Silver 1640 Auto:

3 Side Spin – Michael Melander

4 Ludvig Palema – Krister Söderholm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *