humöret är på topp

stina5.jpg

Foto: Julia  Modell: Jag

 .

Bilden ovan är från första fotograferingen med Julia. Hon är så underbart duktig bakom kameran!

.

Pallrade mig iväg till skolan idag, känner mig betydligt bättre. Dagen gick över förväntan väldigt lätt, då onsdagar är skolveckans jobbigaste dag. Just nu så sitter jag och skriver en engelskauppsats och Hero of war(sjukt härlig låt) går i repeat på min spotifylista. Humöret är på topp.

5 kommentarer

  1. Hej du! =)
    Har kollat in din blogg och är grymt imponerad över bilderna du tar. Du är även grymt duktig på själva bloggandet, även om du kunde jobba lite på att göra texten ännu lite intressantare.
    Du var föresten jättesnygg på den där bilden. Är ditt hår naturligt sådär, eller är det lockat och fixat? =)

  2. DU har så fint utseende 😀 , och på tal om dina fina ögonbryn. Har du fixat de själv, eller hur har du gjort. Jag noppade själv mina när jag var yngre, så nu är de SUPERFULA, de förstör min utseende och jag hatar därför mig själv. Jag går runt och tänker negativt om mig själv hela tiden. Har du några tips? Hälsningar madeleine 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *