29 kommentarer

 1. Oj! Du är fantastiskt vacker! 🙂 Gillar alla, det går ju inte att välja men dom 7 första var helt bedårande vackra. 🙂
  Ha en fantastisk vecka.

  Kram Katti

 2. Oj! Du är så vacker, det går inte riktigt säga vilken av dom som är bäst-
  Men dom jag fastnar för mest är nog 2,3,4 och 7!Tian är också väldigt vacker 🙂

 3. Nummer 4 tycker jag mest om. Den är lite melankolisk men väldigt fin. Den framhäver dina linjer och det är riktigt sug i blicken.

 4. Mina favoriter var nog 8 och 10 + 11 och 2 för dom var så härliga!
  Men dom andra var också hur underbara som helst!
  Älskaar din blogg!

 5. 4,17 och 14 är också jättefin!
  om jag måste välja dom jag tycker är finast så blir det dom tror jag, men alla är superfina!

 6. Alla är ju jätte fina!
  4:an och 10:an är skitsnygga.
  Men jag måste säga att jag är kär i nummer 17! :O hur kan du va så vacker?

 7. Varje bild kräver sitt smmanhang och därför är det svårt att säga vilken som är bäst… Bäst i förhållande till vad? En annan modells bild för att göra reklam för pälsmössor? En pojkväns bild av sin flickvän? Bästa tjejkompisens bild av dig? Alla försöker fånga ett moment som är den personens mål eller känsla med bilden. Personligen gillar jag nr 2,5 och 14 som visar vilken mångfassetterad personlighet du bjuder på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *