ATT INTE DRA ALLA ÖVER SAMMA KAM

Det finns inte allt för mycket saker här i världen som stör mig. En av de få sakerna som stör mig är när man liksom drar alla över samma kam. Bara för att t ex en blondin är mindre smart, måste då alla blondiner klassas som osmarta? Jag är lite inne på Underbaraclara’s spår när hon påpekar Blondinbella(läs Claras inlägg här) Då Blondinbella drar alla tjejer över samma kam och säger att vi tjejer sätter krokben för varandras framgångar. Det finns absolut många tjejer som beter sig så, men måste då alla tjejer få skulden för hur avundsjuka och dumma en del kan vara. Är inte det löjligt? En blondin kan vara hur vettig, klok och framgångsrik som helst och vissa tjejer kan faktiskt glädjas av andras framgångar och även vara hjälpande och stöttande på vägen. Bara för att man har en speciell hårfärg, klär sig på ett visst sätt eller är tjej ska man bli dömd. Det är dumt hur det kan vara, och jag kan även komma på mig själv ibland då jag har fördomar om vissa saker och ting. Bara för att t ex en kille varit otrogen en gång, betyder det inte att alla killar är idioter och att man inte kan lita på någon kille alls.  Jag vet att vi alla har fördomar om vissa saker. Men att dra alla över samma kant är bara dumt.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *