VAD VILL NI LÄSA OM?

Fick en fråga i frågestunden om jag ville ha hjälp med vad jag kan skriva om. Och det vill jag verkligen! Inläggen på senaste tiden har varit väldigt tråkiga och uppdateringen har varit väldigt gles just på grund av att jag saknar något att skriva om. Så nu vill jag höra –  Vad vill ni läsa om? Vad vill ni att jag ska skriva om? Dagens outfit, tankar/personliga åsikter, porträttbilder? Vad som helst. Låt mig höra! Mata kommentarsfältet helt enkelt!

10 kommentarer

  1. sv: Jaha okej, tror nästan att jag ska satsa på det faktiskt, men vill ha längre zoomomfång än 50mm. Fast man kan ju inte få allt.

    Ja har läst lite om att autofokusen låter rätt mycket, men jag tror inte att det kommer vara något som stör mig ifall jag köper det, för kommer nog inte fota bröllop under ringväxlingen, och om jag nu gör det så får jag väl använda något annat objektiv just då, haha 🙂

  2. Jag skulle vilja se reflektioner och exempel kring hur mode och trender återkommit (i en eller annan form) genom tiderna. Eller om mode-/stilmässiga ”återvändsgränder”…

  3. tankar och personliga åsikter, vad du tycker och tänker om olika saker helt enkelt. och mer bilder! för du är sjukt bra på att fota 🙂

  4. Jag vill se vilken bild i din dator (som du tagit) som du tycker bäst om samt den som du tycker är sämst. Även en hitoria hur bilderna kom till skulle vara kul.

  5. Dagens outfit, mycket bilder när du blir fotad och andra fotar dig, tankar/ åsikter, foto lketioner typ, eller du visar hur du fotar(guider) om du kunde visa lite låtar du gillar:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *