FÖRSTA ADVENT


I de allra flesta fönster hänger julstjärnor, adventsstakarna är framställda och små tomtar står på rätt plats. Årets önskelista är skriven och skyltsöndagen är besökt. Låtar med artister som Peter Jöback och Carola  har börjat att spelas. På Tröskargatan är det lite extra mycket snö, sådär så man knappt ser ut genom fönsterna. Lite extra många ljus är tända och det brinner för det mesta ur den öppna spisen. – Allt är alltså som det brukar vara vid den här tiden. Faktiskt, så är inte julen allt för tokig om man bortser från det lite för kalla klimatet utanför dörren. Annars så känner jag mig fortfarande som ett litet barn som räknar ner till julafton och kan knappt vänta till den stora dagen. En choklad julkalender måste inskaffas snarast! Har som många andra, lite svårt att bortse från gamla traditioner och gamla vanor. Choklad julkalender ska det vara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *