DAG 01 – OM MIG

Ja, vad finns det att säga om mig. Stina heter jag och i januari var det hela femton år sedan min mamma klämde ut en liten skrikande tjej  som idag står med bägge fötterna på jorden och är både framåt och driven. Jag går som sagt på Kanalskolan i 9:an. Började som 4åring skola och fick därför hoppa över en klass. Har under mina snart fyllda femton år har jag bott i fyra hus, i tre städer. Huvudstaden, Skell och Yokohama(mer om det senare). Jag har en positiv inställning till det allra mesta och har nästan alltid ett leende på mina läppar. Att skratta och ha kul kan nog vara det bästa som finns då jag är väldigt spontan och positiv. Älskar att bara åka på något spontant äventyr med mina vänner, bara göra något helt oväntat.

Annars då, så spelar innebandy några dagar i veckan och umgås med finaste vännerna på helgerna. Fotar gör jag också när jag får tillfällen, om det inte gäller vimmeljobb från  VF fotar jag helst och oftast porträtt och jag har en kamerautrustning som bara blir större och större. Nu väntar jag på nästa steg i mitt liv, gymnasievalet. Vad det blir och vad som händer i framtiden har jag absolut ingen aning om. Än så länge är det ett olöst mysterium och så får det förbli ett tag framöver. Jag lever i nuet, tar dagen som det kommer, tar vara på allt gott och lever livet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *