SUNSHINE THROUGH MY WINDOW


Det finns ingenting bättre än att vakna upp en söndag med solen som lyser in genom fönstret och bara ligga där, i timmar. Och det var just så jag spenderade min söndag, var uppe för att äta, men annars låg jag där, dygnets alla timmar. S-k-ö-n-t. Lördagen var också supermysig då en tur till Umeå stod på schemat. Hälsade på mina finaste charmtroll och shoppade en del(visar sen!) Utanför dörren är det nästintill dödligt kallt, 31 minus en morgon när jag skulle gå till till bussen, tjena röd näsa och sönderfruset näshår! Annars då, så har jag efter en tokskön helg dragit på mig huvudvärk och en kropp som verkar strejka. Ska se till att bli hel och ren igen. Hoppas ni har det grymt och pussade lite extra på era finaste igår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *