Äntligen och välkommen.

Äntligen och välkommen.

Jag har sedan valrörelsen 2010 bloggat på den blåa granntidningens bloggportal. Att nu få blogga under en mer röd tidning känns bra, så välkommen till Andreas värld!

Vem är då jag?

Jag heter då så klart Andreas, jag är född tidigt på året 1984 och kommer ursprungligen från Västernorrland. Jag bor och arbetar i Vännäs, hit flyttade jag någon gång vid årsskiftet 07/08. Jag har två barn, två tvillingflickor födda 08. Varannan vecka är Alicia och Jennie hos mig.

Jag arbetar på järnvägen, i huvudsak som lokförare och växlare. Där har jag även en del fackliga uppdrag som styrelseledamot i vår klubb och som skyddsombud.

Jag lägger även en hel del tid på kommunpolitik. Jag sitter med i kommunstyrelsen i Vännäs för Vänsterpartiet. Jag är även ordinarie och ersättare i några utskott. I partiföreningen sitter jag i styrelsen som sekreterare och håller reda på det mesta som händer politiskt i Vännäs.

Utöver det ovan nämnda så är jag en sann musikälskare med rötterna i punken och jag försöker väva in musik och kultur i allt jag gör.

Innehållet här på bloggen kommer att kretsa runt det jag har skrivit om här, där allt är skrivit av mig som privatperson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *