Åter måndag och verklighet.

Åter måndag och verklighet.

Nu är semestern slut. Idag har jag gjort certifieringsprovet för förare av tåg, så nu får jag köra tåg ett år till. Inatt bär det av till Gimonäs timmerterminal.

Det är ju fullt ös på Almedalen i veckan. Det känns ohyggligt skönt att inte vara en del ut av det där. Lobbyism på hög nivå – det kan ALDRIG vara bra för demokratin.

Till helgen är det Vännäsdagarna här i Vännäs. Ungvänster Västerbotten och Vännäs kommer att finnas där hela marknaden, själv kommer jag att delta efter kl 15 på fredag och röra mig ute på byn hela kvällen. Jag hoppas på mycket folk och många roliga diskussioner.

Nu blir det en powernap på soffan så att jag orkar med arbetet inatt. Nu är det verklighet igen. Snart är det vinter igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *