Inom halvkort är det dags att tillkännage årets Monica Zetterlund-stipendiater!

Nu är datum fastlagt. Den 14 september avslöjar vi årets pristagare!

Stipendiet delas ut dels till en etablerad artist, dels till en lovande nykomling. I år har vi dessutom en överraskning, ett extra inslag som fyller mig med tacksamhet och värme och som gör att det kniper till lite extra i hjärtetrakten …

Välkomna att följa min blogg, där ni inom halvkort kommer att få veta vilka som tilldelas årets stipendier. Här kommer ni också att kunna läsa motiveringarna. Både de som kommer att tryckas på diplomen, och ett par veckor senare, också de längre och mer målande motiveringar som jag kommer att läsa upp under festkvällen.

Och kom ihåg att beställa biljetter till Stockholms Konserthus, fredag den 28 september!  Vi firar, förutom de fantastiska stipendiaterna, också Monica som i år skulle ha fyllt 75 år. De flesta biljetter är redan sålda, men skynda, så kanske ni har en chans.

Det blir en riktig helafton! Med artister som Claes Jansson, Lill Lindfors, Ulf Andersson, Monica Nielsen och Svante Thuresson samt stipendiaterna, förstås.
Konferencier är, likt förra året, Tom Alandh.

Väl mött, ni som befinner er i hufvudstaden!

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *