Grå

Om min soffa är grå, så är det ingen match för dagens väder. En riktig söndag, med saker att göra innan vintern som ställs in, inte vintern då utan sakerna som skulle göras.

Som tur är så finns det andra saker att göra, hjärnan jobbar för fullt med det nya företaget. Så i dag så låter jag hjärnsignalen nå händerna och gör presentationer och beställer visitkort. Kan inte förklara hur spännande det här är. Får fjärilar i magen hela tiden.

Fick min första kommentar på ett tidigare inlägg, jiihoo, skönt att en verkar ha läst det. Kommentaren gällde mitt möte med kvinnojouren, och huruvida det fanns en jour för män och barn som blev misshandlade.
Om vi för en stund antar att det hände lika ofta som mäns våld mot kvinnor och barn. Då är det väl jämställt? Vad ska vi eftersträva då det gäller jämställdhet? Att kvinnor blir som män? Jag har mina tankar om det, men de sparar jag ett tag till.

Njut av de möjligheter som ett dåligt väder ger, gör dagen till det du vill att den ska vara. Må väl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *