Ang. inlägget om stringtrosorna.

Jag fick två väldigt långa kommentarer till inlägget om stringtrosorna.

Bullshit.

Du lever i tron om att det alltid är det kvinnliga könet som missgynnas i alla avseenden i samhället ifrån en tidig ålder. Det är inte alls fallet.

Är det inte tjejer/kvinnor som alltid väljer och inte tvärtom? Tycker du verkligen att det är män som väljer och vrakar och det kvinnliga könet som gör allt för att imponera på det manliga? Kvinnors eviga fördel är alltid enbart att ni har lättare att ta på er offerrollen i alla avseenden och göra er ynkliga för att man ska tycka synd om er.

Varje kvinna kan falskt sätta dit vilken man som helst för våldtäkt i en rättegång om hon bara ger ett trovärdigt intryck. Det finns statistik på hur många män som sitter felaktigt dömda för speciellt sexbrott i Sveriges fängelser. Detta inbegriper falska vittnesmål ifrån både kvinnor och barn.

Ingen grupp är ett offer enbart p.g.a. sin ålder, etnicitet eller kön. Men kvinnor kommer alltid ta parti för andra kvinnor oavsett. Det gör inte män. Det finns lika många kvinnliga pedofiler som manliga i världen, det är bara ett större mörkertal

Jag tar parti för GODA människor. Och tar alltid parti mot onda. Oavsett ålder, kön, etnicitet och allt sånt annat. Under min livstid så har jag aldrig sett en kvinna ta avstånd ifrån en annan kvinna. Har hon gjort den ondaste handling mot en god man så är detta bara ”ett steg framåt” istället, i ”feminismens” namn. Allt är bara ett kön, allt handlar bara om vad man har mellan benen.

Jag har alltid haft stor respekt för kvinnor i hela mitt liv. Jag växte upp med min ensamstående mor och vet hur starka kvinnor kan vara. Varje kvinna har besvarat min godhet genom onda handlingar tillbaka, hån och medvetna kränkningar bara för sakens skull. Bara för maktens skull. Samma kvinnor har alltid sökt sig till onda och ofta kriminella män som aldrig hade kunnat behandla de sämre. Det går tillbaka ända till skoltiden. De värsta och elakaste killarna med allra sämst kvinnosyn, var de som just fick mest tjejer. De snälla blev hånade, kränkta, lurade, mobbade och skrattade åt. Just för att dessa var ”mesar”.

Det är de GODA som missgynnas och blir illa behandlade. SÅ funkar det. Sen tycker jag att man kan söka sig till folk med samma moral. Så man vet att skit hör hemma med annan skit och tvärtom.

 

Det är viktigt att inte glömma att vi måste hålla i sär begreppen. Det går inte att slå samman patriarkatet med personliga svek. På samma sätt som att jag kan säga att: ”Ja, jag är feminist” och ”nej, jag hatar inte män”. Ett patriarkat kommer inte i en enda person utan att det är en kollektiv handling som i stort sätt sker omedvetet pga. århundraden av könsroller, som har gjort män till ett första kön och kvinnor som ”de andra”. Så en ensam man kan inte ensam bära skulden för förtrycket, därför tycker jag att det är idioti att jag ska stå här och säga att jag hatar män även fast jag hatar patriarkatet. Hänger ni med i skillnaden?

På samma sätt går det inte att bortförklara en vetenskap med något en enskild person har gjort. Det här kanske kommer som en överraskning för många, men kvinnor kan faktiskt använda makt. Kvinnor är hårda och smarta. Även kvinnor kan svika sina nära och kära. Även mammor kan lämna sina barn. Det tar dock inte bort  maktordningen som är. För även fast jag som ensam tjej skulle svika gång på gång och bete mig som ett riktigt jävla rövhål så kommer fortfarande världens kvinnor vara underordnade män. På samma sätt fullkomligt hatar jag argumentet att män skulle vara underordnade kvinnor för att vi kan anmäla för våldtäkt.

URSÄKTA MEN NU TÄNDER JAG TILL. ALLA SOM PÅ RIKTIGT TROR PÅ DET HÄR MÅSTE JU VARA HELT JÄVLA BOMBAD.

Liksom, jag går från en rättegång där jag falskt har anklagat någon random för våldtäkt bara sådär för kul för att få känna maktens sötma, hem till min sambo som misshandlar mig, för att gå ut på krogen och bli tafsad på, för att sen gå till jobbet som undersköterska för att jag fick sparken från mitt första jobb för att jag blev gravid och sen bara leva med vetskapen att alla vi tjejer tjänar nästan 20% mindre än alla män.

Men det är trots allt vi kvinnor som systematiskt förtrycker män för att vi kan ju anklaga nån för våldtäkt.

4 kommentarer

  1. Låter på dig som att ett vackert yrke som undersköterska är något skityrke?, rök en till joint och gör oss alla en tjänst och sluta skriva…Riksidiot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *