Kollektivt julaftonsfirande på Hamnis!

Så här skriver SSU Umeå på sin sida:

SSU Umeå ska i år anordna ett julaftonsfirande öppet för allmänheten. Vi tycker att julen är en fin tradition men som tyvärr kan utesluta stora grupper i samhället idag. Vår tanke med detta arrangemang är att skapa ett forum där alla är välkomna att fira jul utan krav, förväntningar och stress. En plats där en får vara en del av ett sammanhang och ett steg bort från det individualiserade samhälle som högern idag så framgångsrikt skapar.
Vi vill ge människor en plats att mötas och spendera julen tillsammans med andra på. En dag med fokus på kärlek, solidaritet och gemenskap istället för konsumtionshets, exkludering, social och ekonomisk orättvisa.
Vi kommer att hålla till på Hamnmagasinet 12.00- 23.59 och det kommer erbjudas filmvisning, lekar, pyssel, musik etc samt serveras gratis lunch och middag. Nasteho Osman kommer även att köra spoken word under dagen.

 

Jag vet med mig att det idag håller på och bakas och fixas och att det kommer vara extremt mysigt. Kom dit och käka runt middagstid eller kom lite senare på kvällen för att socialisera, lyssna på musik, umgås och bara vara.

– Lite som jul borde vara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *