Girls don´t poop!

Jag fick en länk till en sida på www med en massa body shaming- produkter för kvinnor. Vi hittar exempel tuttkudden som du kan lägga mellan brösten för att kunna sova som en normal människa och inte oroa dig för bröstrynkor, vi har kameltå- beskyddaren, ett plåster du sätter på blygdläpparna för att förhindra att spår av kön ska synas exempelvis i ett par bikinitrosor. Det roligaste är nog bajssprayen.

Det är en spray som du sprayar i toaletten innan du börjar bajsa. Sprayen består av eteriska oljor som lägger sig som en barriär mellan bajsvattnet och luften. Oljan liksom ”bäddar in” bajslukten i bajset under tiden som bajset lämnar ens kropp och ner i toaletten.

1. Spritz
Steg 1. Spraya i toaletten.

2. Poo
Steg 2. Luften luktar smultron!

Idag skrattar jag åt den. Jag blir lite sugen på att testa den för att se ifall den verkligen fungerar, lite samma känsla som jag kan få av att kolla TV- shop. Det som är så fruktansvärt tragiskt är å andra sidan hur mitt tonårs-jag skriker efter den här sprayen. Som tonåring lusläste veckorevyns alla tips om hur man skulle bajsa utan att det märktes och jag hade sån fruktansvärd ångest när jag var tvungen att bajsa utanför mitt egna hem. Tänk om någon skulle förstå vad jag hade gjort! Tänk hur dom skulle kolla på mig efter! Tänk ifall de förstod att jag bajsade! Tänk ifall de skulle förstå att jag var en vanlig människa!

Hujedamig, tänk ifall någon skulle komma på mig. Jag skulle förevigt vara:

”Linda – bajsaren”.

För det var liksom det värsta en kunde vara. En sån som bajsar.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *